Trudon x Tseng Classic Candle Terre à Terre

Be the first to review this product

Trudon werkt samen met Maître Tseng (Master Tseng) om een collectie van 3 geurkaarsen voor te stellen die de wereld van thee en haar vijfduizendjarige geschiedenis in China vieren.

Terre à Terre (aarde naar aarde), gecreëerd door Mylène Alran, is bemost, bijna turfachtig. Het is één met de grond: het is gekleed in houtachtige tonen die doen denken aan de frisheid van vetiver, kasjmierhout en patchouli, evenals tonen van kreupelhout die worden gesuggereerd door een akkoord tussen mos en paddenstoel.

Availability: In stock

€109.99
Trudon

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

Trudon werkt samen met Maître Tseng (Master Tseng) om een collectie van 3 geurkaarsen voor te stellen die de wereld van thee en haar vijfduizendjarige geschiedenis in China vieren. Terre à Terre (aarde naar aarde), gecreëerd door Mylène Alran, is bemost, bijna turfachtig. Het is één met de grond: het is gekleed in houtachtige tonen die doen denken aan de frisheid van vetiver, kasjmierhout en patchouli, evenals tonen van kreupelhout die worden gesuggereerd door een akkoord tussen mos en paddenstoel. Diepe en onthullende tonen van humus, Terre à Terre en zijn Chinese naam verwijzen rechtstreeks naar een rijk en vruchtbaar land dat alle levende wezens kan voeden.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Trudon
Volume: 270gr
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.