Mason Pearson

Wat onderscheidt Mason Pearson van andere borstels? Het unieke rubberen kussen, dat met gebruikmaking van de originele Mason Pearson's techniek met de hand wordt gemaakt, stelt u in de gelegenheid effectief en efficiënt te borstelen. Het is vriendelijk in gebruik en masseert de hoofdhuid.

Het cellulose plastic handvat is met de hand gepolijst en eventuele scherpe randen zijn verwijderd om de haarborstel comfortabeler vast te kunnen houden. Dit handvat werd ontwikkeld van het originele houten ontwerp dat wij in kleine hoeveelheden blijven maken.

Wij blijven doende om het bestaande ontwerp te verbeteren: bijvoorbeeld, De Kinder-borstel is ontstaan op verzoek van een klant. Dit is ontworpen om een kind te laten wennen met het borstelen van het haar. Net zoals de Sensitive die is ontwikkeld voor mensen met dun of zeer fijn haar. Deze borstel masseert zachtjes de hoofdhuid. De logische uitbreiding is geweest om een Sensitive te maken voor mensen die "op de bovenkant" dun haar hebben.

Wij maken onze producten om zo lang mogelijk mee te gaan. Hoewel wij geen onvernietigbare producten kunnen maken, gebruiken wij de best beschikbare materialen, die met wat zorg, prima hun dienst bewijzen. Wij proberen onophoudelijk om verbeteringen te maken Wij hebben ons eigen speciale nylon ontwikkeld en besteden bijzondere zorg in onze keuze van natuurlijk varkenshaar om de beste combinatie voor elke borstel te gebruiken.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst