Miller Harris Myrica Muse

Be the first to review this product

Een fruitige bloemige muskgeur gecreëerd door parfumeur Emilie Bouge voor Miller Harris op een zelfverzekerde mix van rood fruit en charmante ge-upcyclede roos vermengd met specerijen en een genuanceerd boozy karakter om Myrica Muse een verleidelijke, verfijnde finish met retro charme te geven.

Aardbei en laurierbes (Myrica) combineren met energieke natuurlijke mandarijn en roze peper in een fruitige maar verleidelijke opening. Een nieuw ontwikkelde geupcyclede roos en patchoeli combineren vervolgens in het hart om de drager te omhullen in een tijdloos bloemig muskushart. De glamour wordt in de geur gebracht met een zelfverzekerde maar subtiele natuurlijke rum uit Reunion, perfect versmolten met een romige natuurlijke vanille-infusie en harsachtige benzoë.

Availability: In stock

€130.00

* Required Fields

Miller Harris

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

Een fruitige bloemige muskgeur gecreëerd door parfumeur Emilie Bouge voor Miller Harris op een zelfverzekerde mix van rood fruit en charmante ge-upcyclede roos vermengd met specerijen en een genuanceerd boozy karakter om Myrica Muse een verleidelijke, verfijnde finish met retro charme te geven. Aardbei en laurierbes (Myrica) combineren met energieke natuurlijke mandarijn en roze peper in een fruitige maar verleidelijke opening. Een nieuw ontwikkelde geupcyclede roos en patchoeli combineren vervolgens in het hart om de drager te omhullen in een tijdloos bloemig muskushart. De glamour wordt in de geur gebracht met een zelfverzekerde maar subtiele natuurlijke rum uit Reunion, perfect versmolten met een romige natuurlijke vanille-infusie en harsachtige benzoë.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Miller Harris
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.