Guerlain Legendary Chamade Eau de Toilette 75 ml

Be the first to review this product

Chamade is onderdeel van de legendarische collectie van Guerlain. Een collectie van karakteristieke geuren, die al meer dan een eeuw samengesteld zijn door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke olfactorische collectie die het Maison Guerlain tracht te behouden.
Fruitig bloemig oriëntaals. Dynamisch, assertief, verleidelijk. Voor het eerst in de parfumerie introduceerde Guerlain in een formule het groene en fruitige accent van bloemknop van zwarte bes, opgefrist met een groene harmonie van hyacint. Tenslotte wordt deze symfonie verfraaid met Guerlinade, waarin jasmijn, vanille en sandelhout majestueus zijn verwerkt.

Availability: In stock

€132.00
Guerlain

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

Chamade is onderdeel van de legendarische collectie van Guerlain. Een collectie van karakteristieke geuren, die al meer dan een eeuw samengesteld zijn door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke olfactorische collectie die het Maison Guerlain tracht te behouden. Fruitig bloemig oriëntaals. Dynamisch, assertief, verleidelijk. Voor het eerst in de parfumerie introduceerde Guerlain in een formule het groene en fruitige accent van bloemknop van zwarte bes, opgefrist met een groene harmonie van hyacint. Tenslotte wordt deze symfonie verfraaid met Guerlinade, waarin jasmijn, vanille en sandelhout majestueus zijn verwerkt.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Guerlain
Volume: 75 ml
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.