Dr. Vranjes Ambiente Maserati 2.0 (1250 ml)

Be the first to review this product

De Maserati Fragrance Sticks van Dr. Vranjes zijn een ode aan de Italiaanse stijl. Deze levendige geur werd in 2014 gecreëerd ter ere van het honderdjarig bestaan van Maserati en viert de waarden die de twee merken gemeen hebben: het streven naar perfectie, maximale aandacht voor detail en een exclusief Italiaans design.

De geuren van Dr. Vranjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die hun oorsprong vinden in regio Florence, Toscane. Met de mediterrane geuren van Dr. Vranjes haal je luxe, warmte en comfort in huis, gepresenteerd in een prachtig, handgemaakt flacon.
Geurnoten:
Top: litsea cubeba
Hart: geranium
Basis: sandelhout

Availability: In stock

€258.00
Dr. Vranjes

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

De Maserati Fragrance Sticks van Dr. Vranjes zijn een ode aan de Italiaanse stijl. Deze levendige geur werd in 2014 gecreëerd ter ere van het honderdjarig bestaan van Maserati en viert de waarden die de twee merken gemeen hebben: het streven naar perfectie, maximale aandacht voor detail en een exclusief Italiaans design. De geuren van Dr. Vranjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die hun oorsprong vinden in regio Florence, Toscane. Met de mediterrane geuren van Dr. Vranjes haal je luxe, warmte en comfort in huis, gepresenteerd in een prachtig, handgemaakt flacon.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Dr. Vranjes
Volume: No
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.