Diptyque Citronelle Candle 190 gr

Be the first to review this product

De Citronelle Scented Candle van Diptyque is een heldere, aromatische geurkaars die onmiddellijk doet denken aan zomeravonden. Als de zon van de horizon is verdwenen en de lucht in de tuin koel is. Deze geurkaar is verrijkt met citroengras, dat zijn bloemige citroenachtige facetten onthult in combinatie met verbena, neroli en oranjebloesem. Bovendien heeft de kaars muggenwerende eigenschappen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van jouw tijd in de natuur in de zomer.

Kunstenaar Erik Winkowski illustreerde de behuizing en het iconische ovaal van deze limited-edition. Een gestileerde en kleurrijke handtekening die de authenticiteit van de natuur in de zomer illustreert.

Availability: In stock

€58.00
Diptyque

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

De Citronelle Scented Candle van Diptyque is een heldere, aromatische geurkaars die onmiddellijk doet denken aan zomeravonden. Als de zon van de horizon is verdwenen en de lucht in de tuin koel is. Deze geurkaar is verrijkt met citroengras, dat zijn bloemige citroenachtige facetten onthult in combinatie met verbena, neroli en oranjebloesem. Bovendien heeft de kaars muggenwerende eigenschappen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van jouw tijd in de natuur in de zomer. Kunstenaar Erik Winkowski illustreerde de behuizing en het iconische ovaal van deze limited-edition. Een gestileerde en kleurrijke handtekening die de authenticiteit van de natuur in de zomer illustreert.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Diptyque
Volume: 200gr
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.