Creed Inspiration Kit Men 5 x 1,5 ml

Be the first to review this product

De Inspiration Kit Men van Creed is de perfecte manier om de verfijnde herencollectie van het parfumhuis te ontdekken. Voor wie niet kan kiezen en graag meerdere parfums probeert is dit een zintuigelijke set. Ga jij voor het iconische Aventus of voor het sprankelende Silver Mountain Water?

De set bevat de volgende 2ml parfums:

Aventus: een meesterlijke fusie van pure en zeldzame bloemen, kruiden, citrusvruchten en houtachtige tonen die kracht, overwinning en nalatenschap vieren.
Silver Mountain Water: een harmonieuze citrusachtige geur.
Green Irish Tweed: een groen, kruidig parfum zo verfrissend als een wandeling door het Ierse landschap.
Original Vetiver: een heerlijke balans van groene, sensuele en houtachtige aroma’s.
Millesime Imperial: een prikkelende en verkwikkende geur die doet denken aan de citrusbomen bij een weelderig paleis aan zee.

Availability: In stock

€45.00
Creed

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

De Inspiration Kit Men van Creed is de perfecte manier om de verfijnde herencollectie van het parfumhuis te ontdekken. Voor wie niet kan kiezen en graag meerdere parfums probeert is dit een zintuigelijke set. Ga jij voor het iconische Aventus of voor het sprankelende Silver Mountain Water? De set bevat de volgende 2ml parfums: Aventus: een meesterlijke fusie van pure en zeldzame bloemen, kruiden, citrusvruchten en houtachtige tonen die kracht, overwinning en nalatenschap vieren. Silver Mountain Water: een harmonieuze citrusachtige geur. Green Irish Tweed: een groen, kruidig parfum zo verfrissend als een wandeling door het Ierse landschap. Original Vetiver: een heerlijke balans van groene, sensuele en houtachtige aroma’s. Millesime Imperial: een prikkelende en verkwikkende geur die doet denken aan de citrusbomen bij een weelderig paleis aan zee.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Creed
Volume: No
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.