Caudalie Vinosource Hydra Moisturizing Sorbet 40ml

Be the first to review this product

Dankzij zijn “quick break” technologie wordt deze gel-crème bij contact met de huid omgezet in een waterpatch die de huid kalmeert, hydrateert en sterker maakt.
De Vinosource Sorbetcrème versterkt de afweermechanismen van de fragiele huid, vermindert de gevoeligheid en herstelt de vochtreserves. Zodra u de crème aanbrengt, voelt de huid intens gekalmeerd en herbrond aan. Dag na dag voelt de huid comfortabeler aan.
De waterachtige textuur voelt fris aan als een sorbet en smelt op de huid. Licht parfum met avondlijke toetsen in een fris boeket: mandarijnbloem, citroenblad, komkommerwater en verse munt.

Availability: In stock

€23.80
Caudalie

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

Dankzij zijn “quick break” technologie wordt deze gel-crème bij contact met de huid omgezet in een waterpatch die de huid kalmeert, hydrateert en sterker maakt. De Vinosource Sorbetcrème versterkt de afweermechanismen van de fragiele huid, vermindert de gevoeligheid en herstelt de vochtreserves. Zodra u de crème aanbrengt, voelt de huid intens gekalmeerd en herbrond aan. Dag na dag voelt de huid comfortabeler aan. De waterachtige textuur voelt fris aan als een sorbet en smelt op de huid. Licht parfum met avondlijke toetsen in een fris boeket: mandarijnbloem, citroenblad, komkommerwater en verse munt.

Additional Info

Additional Info

Inhoud 40 ml
Manufacturer Caudalie
Volume: No
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.