Sale

YVRA 1958 Hand & Body Wash

Be the first to review this product

Zeven jaar geleden lanceerden we YVRA 1958. Vanaf het allereerste begin werden we gevraagd om deze fris-pittige citrusgeur te lanceren in een douchegel. Met zijn levendige en verkwikkende karakter is YVRA 1958 het ideale onderdeel voor een Hand & Body wash. Een verslavende gel die perfect past bij de douche van je dromen na een benauwde langeafstandsvlucht.

Met de nieuwe YVRA 1958 Hand & Body wash wil het merk een alternatief bieden in een wereld die wordt gedomineerd door Hand & Body gels waarvan de synthetische agressies leiden tot een haastig afscheid in plaats van een bedwelmende omhelzing.

Begin de dag met YVRA 1958 Hand & Body wash. Gemaakt met een hoge concentratie parfumolie, maar door toevoeging van pro-vitamine B5 hydrateert, reinigt en verfrist het de huid.

Availability: In stock

Regular Price: €35.01

Special Price €23.99

YVRA

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

Zeven jaar geleden lanceerden we YVRA 1958. Vanaf het allereerste begin werden we gevraagd om deze fris-pittige citrusgeur te lanceren in een douchegel. Met zijn levendige en verkwikkende karakter is YVRA 1958 het ideale onderdeel voor een Hand & Body wash. Een verslavende gel die perfect past bij de douche van je dromen na een benauwde langeafstandsvlucht. Met de nieuwe YVRA 1958 Hand & Body wash wil het merk een alternatief bieden in een wereld die wordt gedomineerd door Hand & Body gels waarvan de synthetische agressies leiden tot een haastig afscheid in plaats van een bedwelmende omhelzing. Begin de dag met YVRA 1958 Hand & Body wash. Gemaakt met een hoge concentratie parfumolie, maar door toevoeging van pro-vitamine B5 hydrateert, reinigt en verfrist het de huid.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer YVRA
Volume: 200 ml
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.