Creed Wind Flowers Eau de Parfum 75 ml

Be the first to review this product

Wind Flowers van Creed is een parfum dat je meeneemt naar romantische velden vol wilde bloemen. Terwijl de wind langzaam door je haar gaat komt de frisse en florale geurbeleving je tegemoet. Geniet van de gourmand geur met bergamot in de top, jasmijn en praline in het hart, en een houtachtige musk basis.

De Wind Flowers flacon is ontworpen om het zelfvertrouwen en de vrouwelijkheid van de moderne vrouw op te roepen. De gegraveerde pluim en zilveren strik zijn een knipoog naar het prestigieuze erfgoed van Creed.

Geurnoten: bergamot, jasmijn, praline, hout, musk

Availability: In stock

€250.00
Creed

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

Wind Flowers van Creed is een parfum dat je meeneemt naar romantische velden vol wilde bloemen. Terwijl de wind langzaam door je haar gaat komt de frisse en florale geurbeleving je tegemoet. Geniet van de gourmand geur met bergamot in de top, jasmijn en praline in het hart, en een houtachtige musk basis. De Wind Flowers flacon is ontworpen om het zelfvertrouwen en de vrouwelijkheid van de moderne vrouw op te roepen. De gegraveerde pluim en zilveren strik zijn een knipoog naar het prestigieuze erfgoed van Creed. Geurnoten: bergamot, jasmijn, praline, hout, musk

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Creed
Volume: 75 ml
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Creed Wind Flowers Eau de Parfum 75 ml

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.