New

Acqua di Parma Holiday Emilio Pucci Magnolia Nobile Ritual Set

Be the first to review this product

De set bevat:
- Eau de Parfum 12ml: Eau de Parfum Magnolia Nobile voor dames van Acqua di Parma is een heldere en moderne geur die aristocratische vrouwelijkheid uitdrukt. Ontdek deze charmant verfijnde compositie van bloemengeuren.
- Hair Mist 12ml: Een schoonheidsritueel om je haar delicaat te laten geuren en ervoor te zorgen dat je niet onopgemerkt blijft. De verfijnde, elegante tonen van Magnolia Nobile komen vrij en versterkt door de natuurlijke beweging van het haar. De formule, verrijkt met een conditioneringsmiddel, maakt het haar glanzend en zacht.
- Sublime Hand Cream 30ml: Een beauty must-have voor onderweg, de Sublime Hand Cream is aangenaam geparfumeerd met de elegante tonen van Magnolia Nobile, het hydrateert en verzacht de handen, waardoor ze zijdezacht en stralend worden.

Availability: In stock

€79.00
Acqua di Parma

Ordering on workdays before 16:00? We'll send it the same day.
We're closed on Mondays.

Call us now at +31 70 346 14 87 or e-mail for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back. Read our terms and conditions.

Description

Details

De set bevat: - Eau de Parfum 12ml: Eau de Parfum Magnolia Nobile voor dames van Acqua di Parma is een heldere en moderne geur die aristocratische vrouwelijkheid uitdrukt. Ontdek deze charmant verfijnde compositie van bloemengeuren. - Hair Mist 12ml: Een schoonheidsritueel om je haar delicaat te laten geuren en ervoor te zorgen dat je niet onopgemerkt blijft. De verfijnde, elegante tonen van Magnolia Nobile komen vrij en versterkt door de natuurlijke beweging van het haar. De formule, verrijkt met een conditioneringsmiddel, maakt het haar glanzend en zacht. - Sublime Hand Cream 30ml: Een beauty must-have voor onderweg, de Sublime Hand Cream is aangenaam geparfumeerd met de elegante tonen van Magnolia Nobile, het hydrateert en verzacht de handen, waardoor ze zijdezacht en stralend worden.

Additional Info

Additional Info

Inhoud No
Manufacturer Acqua di Parma
Volume: No
Free Shipping No

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Acqua di Parma Holiday Emilio Pucci Magnolia Nobile Ritual Set

Tags

Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.